MN Records

 

PRESSMEDDELANDE 6 DECEMBER 2019

Mona Nylin släpper fjärde singeln från älskat album (CD)

 

Singer/Songwritern Mona Nylin har allt sedan första EP:n kom 2006 hyllats för sin uttrycksfulla röst och berörande musik. Efter många års spelande utomlands är hon nu tillbaka i Sverige med en ny cd-produktion. Hon har släppt tre singlar under året som gått och ett fullängdsalbum (CD) som fått topprecensioner. Björn Stefansson, Värmlands Folkblad, ger 5 av 5. Nu släpper Mona sin fjärde singel “Han sa” från nya albumet (CD) “Hela vägen hem”.


– Varje låt ska få sin egen release, berättar Mona. Jag vill att alla låtar på skivan ska få lika mycket uppmärksamhet. Därför släpper jag dem en och en på nätet istället för hela albumet på en gång.

De två senaste singlarna “Du är så vacker” och “Säg som det är” har spelats i radio p4 och albumet “Hela vägen hem” (CD) har fått fina recensioner. Värmlands Folkblad (VF) som ger 5 av 5 menar att det är “Ett underbart fint, fullvuxet album… Och som hon sjunger Mona Nylin”. I Nya Wermlands-Tidningen (NWT) – 4 av 5 – kan man läsa; “Mitt i all hets och buller är det skönt att kliva in i en oas där man kan andas djupa, friska andetag… Efter en utflykt i världen är hon hemma igen, med nya erfarenheter och en ännu större säkerhet och djup i uttrycket… Med kärleken i fokus och så förstås Mona Nylins silverklara sång som gör att man inte vill göra annat än lyssna lite till”.

– Jag är så tacksam för all fin respons. Det här är det finaste jag har gjort, säger Mona.